keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Sukkia, sukkia..

Teimme uudessa kodissamme ennen muuttoa hieman remonttia, jossa ystäväni auttoi työnsä puolesta ja oli varmasti mukana enemmän kuin mitä pelkkään työnkuvaan kuuluu. Kiitoslahjaksi tein hänelle Kalajoki-sukat, sillä Kalajoki on hänelle läheinen paikka. Ohje oli huippu, neulominen mielekästä ja lopputuloskin mielestäni hyvä. Ja, mikä tärkeintä, sukat olivat saajalleen sopivat ja ilmeisesti mielekkäätkin. :) Kuvissa on minun jalkani, joka on pienempi kuin saajan, lisäksi kuvanlaatu ei anna oikeutta sukille.. Näitä voisi joskus tehdä toisetkin, sen verran mukavaa tekeminen oli! Ensimmäistä kertaa elämässäni neuloin Nalle-langasta ja ihmettelen, miksi yleensä neulon sukkia 7 veljestä- langasta. Sukissa oli muutakin uutta minulle - ranskalainen kantapää sekä toispuoleinen nauhakavennus. 


Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3 mm

Toisetkin sukat, tai oikeastaan kolmannet, valmistuivat myös viime viikolla. Ihan perussukat, hienompaa tässä oli se, että veljeni, joka ei oikeastaan koskaan ole halunnut mitään tekemääni (olen yrittänyt kysellä, mitä voisin tehdä :)) ), halusi sukat, lapaset ja PÄIVÄPEITON! Jep jep, sukat ovat valmiit, lapasia olen aloittanut, päiväpeitto onkin sitten hieman aikaavaativampi projekti, katsotaan sitä myöhemmin, tässä on joulukin tulossa. 

Malli: Oma perussukka, koko 42
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3 mm

Veljen innoittamana olen nyt sitten harjoittelemassa kirjoneulontaa. Hän sai itse päättää, millaiset lapaset haluaa (nyt kun kerran jotain tekelettäni haluaa) ja ohje ei mistään helpoimmasta päästä tunnu olevan ainakaan näin ensimmäiseksi kirjoneuleprojektiksi. Toinen lapanen puuttuu vielä, joten vilautan vain jo-valmistuneen lapasen taustaa, ilmeisesti kirjoneuleita esiteltäessä myös nurjapuoli on tärkeä? :) Täytyy myöntää, että koukuttavaa tämä on, en olisi uskonutkaan! 


Toivottavasti voin pian esitellä jo oikeat puolet! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti