keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Miksi itselle ei tule neulottua?

Otsikon mukaisesti en juurikaan neulo itselleni. Olen nyt muutaman aktiivisemman neulomisvuoden aikana tehnyt itselleni yhdet villasukat ja yhden huivin, josta sitten olen tehnyt omat versiot myös siskolle sekä murusten mummille. Nyt hiekkalaatikolla seisoskellessa/istuskellessa huomaa kyllä, että esim lapaset olisivat kivat.. :)

Koko muu suku ja miehen puolen sukukin on saanut joulu- tai muiksi lahjoiksi huovutetut lapaset, joista nyt tässä muutama kuva :)   :
Ohje: Huovutetut lapaset, Novita (ajan myötä hieman mukauteltuna)
Lanka: Novita Huopanen/Lampola
Puikot: 8

Tämä pohdiskeluni alkoi itse asiassa siitä, että meidän uusi asuntomme on kylmempi kuin edellinen ja huomasinkin tänä aamuna, että jalkojani palelee. Katseeni osui miehelle tekemiini palatossuihin ja aloin miettiä, miksi minulla ei ole samanlaisia.. :) Näitä tossujakin löytyy vanhemmilta, sisaruksilta, perhetutuilta, miehen vanhemmilta, jne, mutta ei minulta. Aiemmin esittelinkin teille sisarelleni tekemät ns. ensimmäiset versiot palatossuista sekä työkaverilleni antamani tossut. Tässä vielä muutama kuva joistakin tekemistäni tossuista: 
Pitäisi siis tehdä itselleenkin kaiketi enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti