torstai 14. helmikuuta 2013

Nova

Ohoh, tammikuun hiljaisuuden vastapainoksi tämä on näköjään kolmas postaus tässä kuussa ja siis tällä viikolla ja vielä kaikki peräkkäisinä päivinä!! Olenpas ollut ahkera! ;)

Eilen valmistui Murulle Nova-tunika/-paita, joka ei täysin kyllä hivele omaa silmääni, miehen mielestä se puolestaan on kuulema hieno.. No, ei voi mitään, napit ovat kivat minustakin. Neiti ei osaa vielä päättää tykkääkö vai ei, katsotaan ajan kanssa. Ainakin suostui laittaan päälle..

Novan tekeminen oli mukavaa, en ole koskaan tehnyt vastaavaa ja aina uuden vaiheen koittaessa oli jännittävää nähdä, mitä se tuo tullessaan.:) Mitä sitä ohjeita liikaa edeltä lukemaan. ;)Malli: Nova
Puikot: 3,0 mm
Lanka: Drops alpaca luonnonvalkoinen ja tummanharmaa, yht 154 g
No niin, huomenna en varmaankaan kirjoittele, ainakaan tällä hetkellä ei ole enää valmiita esiteltävänä. Tai on yksi, mutta se on odotellut marraskuusta asti pingotusta ja kuvaamista, joten en usko tuon osalta vielä huomisen olevan se päivä, kun tekele pääsee viimeisteltäväksi.. :) Hauskaa viikonloppua siis kaikille!

1 kommentti:

  1. Ihania neuleita täällä taas monessa postauksessa. Mun pitäisi pian aloittaa pojalle joku neule, mutta pähkäilen koon kanssa. Kun olisi kiva, että se mahtuisi ensi talvena myös.

    VastaaPoista