tiistai 7. toukokuuta 2013

Muskarintädin Liftari

Me ollaan Murun kanssa käyty nyt tämä lukuvuosi muskarissa kahdestaan, se on ollut meidän kahden yhteinen juttu, isiä ei muskariin ole hyväksytty, ollaan vietetty yhteistä äiti-tytär aikaa. Ja vaikka alkuun tuntui, että ei se ehkä ole meidän juttu, niin nyt loppukeväästä voi olla vain ja ainoastaan tyytyväinen, että on vuosi käyty muskarissa, koska siitä on tullut viikon odotetuin tapahtuma ja toisaalta siellä on saatu olla muiden lasten kanssa nyt, kun Murukaan ei ole ollut tarhassa Mössykän synnyttyä. Oman vuoron odottamisen- taito on kohentunut hieman ja on ollut hauskaa huomata, miten neitiseni kehittyy ja kasvaa ja miten paljon uusia taitoja on vuodessa tullut! Ja neiti on kyllä nauttinut musiikista täysin mitoin! 

Nyt kesän kynnyksellä muskari tietenkin jäi kesälomalle ja jollainlailla päätettiin Murun kanssa muistaa Muskarintätiä, joka on antanut meille niiiiin paljon uusia ajatuksia ja ideoita. Ja tällä kertaa lahjaksi valikoitua Hitchhiker-huivi. Oikeastaan ajatus lähti siitä, että Muskarintäti on selkeästikin sininen/violetti ihminen väritykseltään, joten kaapissa marinoitunut Malabrigon sock - lanka pääsi vihdoin käyttöön:


Malli: Hitchhiker
Lanka: Malabrigo Yarn Sock, Abril, yht 95 g
Puikot: 3,0 mm

Tämä huivi valmistui hurjan nopeasti ja toimi myös erihyvin autoneuleena. Lanka on myös huippumukavaa neuloa, täytynee hankkia sitä vielä lisää erivärisenä. :) Toivotaan että Muskarintäti tykkää huivistaan.

1 kommentti: