tiistai 11. kesäkuuta 2013

Hihapuoli

Kun Muru oli vastasyntynyt, eli noin 2,5 vuotta sitten, aloitin neulomaan Miehelle paitaa. No, jostain syystä projekti-innostus loppui ja olenkin kuullut melkoista kuittailua siitä, miten innolla aloitettu paita ei edelleenkään ole valmis.. :) Kunnes yhtenä kauniina päivänä en keksinyt, mitä neuloisin ja muistin tämän kaapissa paljon tilaa vievän keskeneräisyyden - ja - TADAA - Tässä se nyt on!! Valmiina!! ;)


Malli: Novita kevät 2011 - lehdestä
Lanka: Novita Isoveli, harmaa, yht 1113 g
Puikot: 5,0 mmNapit vielä puuttuvat. Ja tarkkasilmäisimmät ehkä huomasivatkin, että otsikkoon viitaten tämä paita tosiaan on hihapuoli: eli toinen hiha on neulottu 6,0:n puikoilla, kun en millään muistanut, millä puikoilla aloitin, lanka on nimittäin eri kuin alkuperäisessä ohjeessa ;) Eli projekti jatkuu edelleen, pakko oli kuitenkin innostuksissani esitellä, että olen neulonut yhden aikuisten villapaidan!!! :D

Voisiko muuten joku mahdollisesti tätä lukeva yrittää kommentoida tekstiäni, sisareni ei saa kuulema kommentoitua blogiani lainkaan, onko tässä joku ongelma? Ja myöskään hänen mukaansa tuo tykkäsin - no jaa - laatikko ei toimi :( Jos en saa yhtään kommenttia tällä, uskon, että joku kuitenkin joskus edes lukee tätä ja yritän korjata ongelman jotenkin olemattomilla atk-taidoillani ;)

3 kommenttia:

  1. Näköjään onnistuu. Feedlyllä minäkään en saa kommentoitua, mutta selaimessa onnistuu. Kiva blogi sulla! En usko, että itse jaksan koskaan tehdä noin isoa neuletta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! :D Pystyykö tuon jotenkin korjaamaan, et kommentointi onnistuu myös Feedlyllä vaikka toisaalta, hyvä että onnistuu kuitenkin selaimessa. Nim. atk-osaamaton ;)

    VastaaPoista