tiistai 25. helmikuuta 2014

MINUN SISKONI ON 30-VEE!!

Otsikko kertonee kaiken: Sisko täytti 30 vuotta. Lahjaideoita tuli sitä mukaa lisää, kun aika näytti loppuvan, ja jokainen oli vain toteutettava. :)Jo aikaa sitten sisko oli toivonut uusia tossuja kuluneiden tilalle ja toivomuksena oli myös, että tossut olisivat värikkäät:
Lanka: Novita Huopanen (jämiä) ja Novita Puro Kukkaketo
Puikot: 7,0 mm
Langankulutus: 220g

Ja tätä seuraavaa en vain voinut olla toteuttamatta, heti kun näin ohjeen. :D

Lanka: Scachenmayr SMC Extra Merino ja Drops Merino extra fine
Puikot: 4,5 mm
Langankulutus: 255 g

Huiviin tuli niin graafisia kuvioitakin kuin yhteisiä kokemuksiamme, olemme mm olleet yhdessä Pariisissa, New Orleansissa, pelanneet lapsuutemme Super Mario Brossia, jne. Kaikki kuviot ovat mielestäni jollain lailla sisareeni liittyviä. Aivan mahtava idea ja mitä pidemmälle projekti eteni, sitä enemmän suunnitelmia olisi ollut, tila vain loppui kesken tai huivista olisi tullut superpitkä ja siis myös superlämmin. :) Eli rajansa kaikella. :)

EDIT: Alla vielä linkkejä, joita olen käyttänyt mallina huivin kuvioissa:Sisareni on jo aiemmin saanut pöllölapasetkin, mutta ihaili joulun seutuun tekemiäni lapasia, joten ne menivät hänelle:


Malli: Horatio and oren
Lanka: Novita 7 veljestä ja Novita Nalle
Puikot: 3,0 mm
Langankulutus: 70 g

Ja vielä viimeisenä törmäsin näihin ihaniin Muija-sukkiin Eilen tein- blogissa ja nekin oli pakko tehdä pakettiin mukaan. :D
Lanka: Seitsemän veljestä
Puikot: 3,0 mm
Langankulutus: 103 g

Ja vielä pakettii sujahti Muija-kangasta samassa sävyssä kuin sukatkin, heh, sitten olikin äkkiä laitettava paketti matkaan, muutoin neuloisin uusia ideoitani vain edelleen ja paketin koko vain kasvaisi eikä olisi varmaan ensi joulunakaan vielä perillä, huh, jostain syystä siskolle voisi neuloa ihan vaikka mitä! :D

Mitäs tykkäätte? :D


3 kommenttia:

 1. Ihania juttuja, varsinkin toi huivi on sairaan upee! Varmaan kivasti riittänyt työtä siinä, ja intoakin voisin kuvitella.. :P Ihan paras on toi Paris-osuus, onko senkin ohje tuolta Ravelrystä..? Kun en valitettavasti tosta Ravelrystä tiedä/tajua mitään, mutta toi kuvio kiinnostais vaan hirveesti... :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava oli avata paketti ja loytaa noi kaikki sisalta :) Kiitos sisko kulta! <3

  VastaaPoista
 3. Kolibri: Kiitos! Sitä oli ihan huippu tehdä. :) Ja lisäsinkin tuohon tekstiin linkkejä, joista löysin ohjeita, Paris-osuus on myös Ravelrystä, oli ainoa ohje, jonka ostin, oli vain pakko saada huiviin, me ollaan Siskon kanssa siellä kahdestaan käyty pari vuotta sitten. :) Ravelryä on helppo käyttää, kunhan sinne vain rekisteröityy, aukeaa ihan uusi maailma. (ainakin minulle kun ensimmäistä kertaa sinne kirjauduin)

  Annika: Ole hyvä! <3 Hyvä kun oli kivoja. :D

  VastaaPoista