lauantai 29. joulukuuta 2012

Paljastuksia, osa 3 - lisää lapasia..

Huh, onpas tullut tehtyä näköjään lapasia tänä syksynä.. :) Tässä vielä viimeiset joulupukin matkaan lähteneistä käsien lämmittäjistä:

Veljen tyttöystävä sai pöllölapaset (ylläri..) :) Lankana Novita Wool ja puikot nro 3,0 mm ja 3,5 mm.


Veli sai Lovikkalapaset, joita joskus aikoinaan toivoi, ainoastaan kylläkin ilman mitään reunalankoja, joten siksi vain perusmustat:

Lanka: Novita Kelo, musta
Puikot: 7,0 mm

Isäni sai rääpikkäät, en uskaltanut neuloa niitä 7 veljestä langasta, koska se kovasti kuulema kutittaa, joten etsin täysin uuden lankatuttavuuden näihin:


Lanka: Hjertegarn Palino, harmaa
Puikot: 5,0 mm

Ja vielä yhdet, oikeastaan toivelapaset: Totoro-lapaset. :) Nämä olivat muuten hyvinkin kivat ja nopeat neuloa, mutta todella pitkät langanjuoksut välillä harmittivat.. Ja jostain syystä en saanut peukaloita mieleisiksini, ohjeen peukalot vaikuttivat oudohkoilta.. :)


Lanka: 7 veljestä punainen ja valkoinen
Puikot: 4,0 mm

4 kommenttia:

  1. Ihania joululahjoja olet tehnyt. Nuo pöllölapaset houkuttavat minuakin, mutta pitää ehkä ensin treenata kirjoneuletta vähän lisää. Selasin muuten koko blogisi läpi ja jäin koukkuun :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja mukavaa kun kommentoit, olen miettinytkin, että lukeeko tätä oikeasti kukaan. :) Toivottavasti jatkossakin löytyy Sinua kiinnostavia neulomuksia. :) Kirjoneule on minusta yllättävän koukuttavaa, lapaspari valmistuu parhaimmillaan alle vuorokauteen, "teen vielä yhden rivin" -taktiikalla. :)

    VastaaPoista
  3. Varmasti löytyy :) Ensimmäinen pöllölapaseni on muuten jo peukaloa vaille valmis, tulipa sitten tutustuttua Ravelryynkin sitä kautta. Ja tosi koukuttavaahan tuo kirjoneule todellakin on!

    VastaaPoista