torstai 3. tammikuuta 2013

Paljastuksia, osa 4 - viimeiset

No niin ja vielä uudenvuoden puolelle jääneet viimeiset joululahjat:



Malli: 3S-Shawl
Lanka: Novita Polku
Puikot: 4,0 mm



Huivi oli mukava neuloa, lankaa meni hitusta (korkeintaan 10 cm) yli lankakerä, ja tuo reuna on jokseenkin mukavannäköinen mielestäni. Lanka ei kylläkään ole neulottavuutensa puolesta suosikkini. Toivottavasti menee käyttöön eikä kaapin pohjalle. :)

Viimeisin joululahja, joka itseasiassa valmistui 23.12 klo 23:55 (huhhuh :) ), on mittatilausjoululahja. Eli satuin kysymään, mitä joululahjaksi toivotaan ja kohta minulla oli edessäni tietokone ja kyseisen kaitaliinan kuva sekä ohje. :) Oikein mukavaa, tuleepahan jotain mitä oikeasti halutaan. :) Hieman mietin, että onnistuuko kaitaliinan tekeminen minulta, virkannut en ole juurikaan, mutta kyllähän sitä näköjään ohjetta seuraamalla saa yllättäviä asioita aikaan! 


Lanka: Novita Kotiväki
Koukku: 2,0 mm


Alin kuva kännykkäkuva, joten laatu ei tosiaan ole paras, mutta pakko oli laittaa vielä kuva liinasta omalla paikallaan. :) Mittaa tuli n 90 cm eli muistaakseni 8 kierrosta/mutkaa. 

No niin, tästä onkin pikku hiljaa hyvä aloitella kuluvaa vuotta, vielä en ole neulonut mitään ja yksi viime vuoden puolella valmistunut neulomus vielä esittelemättä, siitä myöhemmin. Tänä vuonna ajattelin jatkaa aika lailla samalla lailla kuin viime vuonnakin eli fiiliksen mukaan. :) Jos vain osaan, yritän jostain lisätä laskurin tuonne sivupalkkiin, olisi hauskaa nähdä langankulutus vuositasolla. :)

Hyvää kuluvaa eli uutta vuotta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti