tiistai 25. joulukuuta 2012

Paljastuksia osa 2 - siskolle

Kuten aiemmin on jo ehkä käynyt selväksi, siskoni on se ihminen, joka saa selkeästi nauttia tai kärsiä eniten neulomuksistani. Tässä tämän vuoden joululahjat maailman parhaalle siskolle:







Malli: Terra
Lanka: Rowan Felted Tweed, ruskea
Puikot: 5,5 mm

Tiesin heti nähdessäni Terra-huivin ohjeen joskus syksyllä, että minun on pakko tehdä se. Ja nyt kun on lähiaikoina tullut neulottua sen verran riittävästi, niin uskalsin ohjeen ostaa ja toteuttaa. :) Olen joskus aiemminkin toteuttanut Jared Floodin ohjeita ja edelleenkin pidän todellakin niiden selkeydestä!

Pöllölapaset ovat olleet tämän syksyn suosikkini, joten pitihän niitä siskollekin tehdä, kaksinkappalein :) :



Ensimmäisten lanka on Novita Woolia ja puikot 2,5 mm ja 3,0 mm. Toiset eli alemmat ovat 7 veljestä- lankaa ja puikot 3,0 mm.

Ja sitten vielä über-outoihin tekeleisiin soveltuva löytö, johon varmaan Ravelryssä törmäsin ja nähtyäni en voinut muuta kuin neuloa samanlaisen! :) Eli tietenkin siskon iPhonelle huppari eli iPhuppari! :D Juu, turhakkeista turhakkein, mutta oli vain ihan pakko tehdä :)



Malli: iPhoodie
Lanka: Novita Tico tico
Puikot: 2,5 mm

Hih, saa nähdä mitä ensi vuodeksi keksii, nyt vietän joka tapauksessa joulun ajan täysin neulomatta, ainakin niin suunnittelen. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti